Annons:
Etikettom-kaniner
Läst 4283 ggr
DivinA
2013-11-11 13:58

Amai

Amai vann tävlingen om att få vara omslagskanin här på sällskapskanin ifokus

Amai är en liten lejonhuvad blandraskanin som är lite speciell.Han har hittats sovande med huvudet i en matskål och nästa knasiga idé var att hitta på bus och rymma från buren genom att själv lyckas bryta upp "dörren", den lilla smitarbusen. 

Tesushie älskar naturligtvis sin kanin och alla kaniner har sina egnapersonligheter. Det är så skönt att höra att Tesushie och Amai matchar.

Amai myser

Ett riktigt radarpar. 

Brått med maten har Amai också samt den väldigt kattlika egenskapen att klättra på saker. En frigolitvägg och en trävägg var inga problem.

Även sömnområdet är lite speciellt. Spånet flyffas ihop i en hög som används som kudde och Amai har en snuttefilt som han använder som täcke.

Jag tror att Amai är korsning mellan kanin, katt och människa när jag läser Teshusies berättelser om Amai.

Inte nog med det, Amai har även någon slags tro om att han är en hund. Han går, hoppar, kliar sig och attackerar hundar som till och med är större än han själv, enligt Tesushie. Så nuförtiden har Tesushie fått ta upp sin lilla långöra när de stöter på en hund ute. 

Amai chillar

Man blir berörd av Tesushies historia om Amai och deras vänskap och

vi önskar dem all lycka även i framtiden

  • Redigerat 2021-07-20 10:14 av Niklas
Annons:
[lucke]
2013-11-11 19:33
#1

Charmtroll🙂

Rabbit Pages
2013-11-12 07:21
#2

Vilken fin artikel ❤

tesushie
2013-11-12 11:39
#3

vilket bra artikel jätte  nöjd kan lägga till att busen min nu kommit under fund med att det finns nåt som heter vatten så nu hoppar han ner i bäcken hela tiden och sätter sig och plaskar och skvätter till och med när det är is  🤔

http://www.youtube.com/user/lazyasshika

Upp till toppen
Annons: