Om kaniner

Dumles historia

2013-11-12 00:07 #0 av: Heå

Dumle är min första kanin. Han är speciell, så tycker nog alla kaninägare om sina kaniner. Men Dumle är speciell...

Tjat och prat

Jag hade länge tjatat och berättat för mamma att jag gärna velat ha en kanin. "snälla mamma" "snälla snälla rara du"

Ibland hade mamma blivit irriterad, fått säga till på skarpen. Men jag visste vad jag ville. Och jag gav mig inte så lätt!

Ett evigt letande

Tillslut gav hon med sig, hon började leta runt lite på blocket mm... Och tillslut, hittade dom honom. Dumle och hans syskon visades på en bild tillsammans. De satt tätt intill varandra. Det dröjde inte länge tills vi var på väg att hämta honom...

Dumle, han ska heta Dumle

Ja, Dumle blev hans namn. Han var den där lilla pricken i sin kull. Liksom herr "unik & annorlunda" Alla andra i kullen var vita med svarta små fläckar, men Dumle, han var brun och go, go som en Dumle. Han var (och är) så vacker, madagaskar är han..

"Godnatt"

Jag tror det var först när jag kom hem som jag insåg att han verkligen var min, BARA min! Jag älskade liksom idag varje sekund med honom... 

På kvällen var det första jag sa "Godnatt" då gick Dumle till sängs han med. Han kröp ihop i hörnet av ena buren och så, somnade han..

För var dag som gick blev han mer och mer unik. Han hoppade upp på min 1 meters höga säng och kröp tätt intill mig redan andra dagen! Han är min lilla kelgris!

Detta mina damer och herrar var den korta berättelsen om min kanin Dumles liv som ännu inte är slut. Just nu sitter jag och skriver med Dumle i famnen!

bild tagen av Emilia, hon gjorde även denna fina mamnbricka

 

Mvh Hanna.                                                                                                          

Anmäl
2013-11-12 10:32 #1 av: [lucke]


Har du nån bild på Dumle?Glad

Anmäl
2013-11-12 13:31 #2 av: [00emi07]

bra artikel!!Hjärta

MVH, Emilia, Pluto, Cupcake, Shakira, Nikito och Paris                                      Reborn mamma, och?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.